CASA DIN VIE

Termeni si conditii

Dorinta noastra este sa va oferim un sejur placut la Casa din Vie, de aceea am stabilit o serie de reguli, de care va rugam sa tineti cont atunci cand efectuati o rezervare. Prezentul contract reglementeaza termenii si conditiile generale (in continuare denumite „TCG”) privind rezervarea si achizitionarea serviciilor turistice oferite de catre societatea CASA DIN VIE TURISM SRL, cu sediul in Urlati, str Valea Bobului nr 10, judetul Prahova, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J29/1207/2019, avand CUI 40749007, e-mail: rezervari@casadinvie.ro (in continuare denumita „Casa din Vie”) aplicabile tuturor clientilor persoane fizice sau juridice. Prin efectuarea unei rezervari sau prin cazarea la Casa din Vie, clientul isi da acceptul, fara obiectiuni asupra conditiilor si termenilor generali de rezervare si achizitionare a serviciilor turistice, valoarea acestora fiind aceiasi ca a unui contract valabil incheiat. Termenii specifici de plata si anulare ai ofertelor speciale predomina stipularilor termenilor generali. Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale TCG, sau ale continutului Site-ului fara o notificare prealabila. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati. Echipa noastra este mereu alaturi de Dvs pentru a va feriti informaytiile si suportul necesar.

 

IMPORTANT

Siguranta Dvs este importanta. Va rugam sa:

 • verificati restricțiile de calatorie inainte de a rezerva sau de a calatori spre Casa din Vie.
 • va asigurați ca rezervati aceasta proprietate in conformitate cu prevederile guvernamentele aplicabile destinației, inclusiv, dar fara sa se limiteze la, scopul calatoriei și marimea maxima permisa a grupului

Conform recomandarilor guvernamentale pentru minimizarea transmiterii coronavirusului (COVID-19), Casa din Vie nu accepta oaspeți din anumite țari in perioada in care aceste recomandari sunt în vigoare.

Conform recomandarilor guvernamentale pentru minimizarea transmiterii coronavirusului (COVID-19), in perioada in care aceste recomandari sunt in vigoare, Casa din Vie poate solicita oaspetilor documente suplimentare care sa ateste identitatea, itinerariul calatoriei si alte informatii relevante.

Din cauza situației generate de coronavirus (COVID-19), la Casa din Vie se iau momentan masuri sanitare și de siguranta suplimentare.


REZERVARI
Capacitatea de cazare a Casei din Vie este de 12 locuri, adica 6 camere duble. Casa din Vie se inchiriaza pentru grupuri de 12 persoane/noapte sau in regim individual/camera pentru sejururi de min 1 noapte in regim de demipensiune. Alocarea camerelor se realizeaza in functie de disponibilitatea din ziua cazarii. Din acest motiv, nu se poate garanta o camera pe un anumit etaj, cu o anumita pozitionare, camere alaturate etc. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor, pe care Casa din Vie incearca sa le onoreze in limita disponibilitatii. Rezervarea nu se considera finalizata decat dupa primirea confirmarii din partea Casei din Vie. Copii peste 14 ani sunt bineveniti. Structura camerelor poate permite adaugarea a maxim un pat suplimentar, dar cu confirmarea managementului. Vila se inchiriaza in regim de demipensiune — Preturile sunt afisate la sectiunea Camere / Facilitati turistice. Rezervarea se poate face:

• telefonic la 0040745523537
• e-mail la: rezervari@casadinvie.ro
• formular de rezervari disponibil pe site-ul: www.casadinvie.ro

Garantarea rezervarii
Rezervările sunt considerate ferme si garantate odată cu plata avansului de min 50 %prin transfer bancar, în contul societății SC CASA DIN VIE TURISM SRL, CUI 40749007, j29/1207/2019) – Cont IBAN Lei: RO02BRDE300SV70038663000 deschis la BRD - Urlati. După confirmarea plății Dvs. vom emite factura de avans pe numele plătitorului (pers fizică sau juridică). Diferența de 50% din costul cazarii se va achita prin virament cu minim 2 zile inainte de ziua sosirii.

ANULARI / NEPREZENTARI / PENALIZARI
Efectuând o rezervare, acceptați şi sunteți de acord cu politica de anulare/neprezentare, sumele încasate cu caracter de avans conform ofertelor inaintate, sunt agreate si plătite de către clienti pentru confirmarea rezervărilor. Orice rezervare, anulare sau modificare se va face numai in scris. In cazul anularii / modificarii rezervarii cu mai mult de 5 zile calendaristice pana la data de incepere a sejurului, Casa din Vie are dreptul de a aplica o penalizare egala cu contravaloarea primei nopti de cazare si a meselor rezervate din prima zi. In cazul anularii cu mai putin de 5 zile pana la data de incepere a sejurului, a neprezentarii sau a reducerilor de sejur / servicii anuntate pe parcursul cazarii, Casa din Vie isi rezerva dreptul de a retine cu titlu de daune-interese contravaloarea serviciilor platite si neconsumate, cu exceptia imprejurarilor de forta majora. Forta majora va fi comunicata si dovedita in maxim 48 h de la data intervenirii acesteia. Orice modificare a unei rezervari confirmate, va fi considerata o anulare si se va supune conditiilor de anulare de mai sus. In acest caz, este necesara efectuarea unei noi rezervari care va fi confirmata in limita disponibilitatilor. In cazul in care turistul decide din orice motiv sa plece mai devreme de ziua de iesire de la cazare, acesta va achita integral valoarea serviciilor rezervate initial (se vor plati toate serviciile rezervate).

TARIFE SI MODALITATI DE PLATA
Tarifele sunt exprimate pe noapte si nu includ mesele. Firma nu este platitoare de TVA. Ofertele si tarifele sunt afisate si pe site-ul www.casadinvie.ro la sectiunea “Camere ” In cazul sejururilor desfasurate pe intervale de timp cu tarif diferit, pretul va fi calculat proportional. Sunt acceptaţi copiii peste 14 ani. Orice tip de pat suplimentar (100 lei/noapte) este furnizat la cerere şi trebuie să fie confirmat de Casa din Vie. Patul suplimentar se achizitioneaza doar cu confirmare anterioara din partea Casei din Vie sau in limita disponibilitatii din momentul solicitarii. Pentru efectuarea rezervarilor, clientii vor achita un avans de 50% din valoarea totala a serviciilor turistice solicitate, prin virament bancar, iar restul de plata aferent sejurului se va achita cu min 2 zile in avans de la inceperea sejurului, prin transfer bancar. Plata se face in baza proformei emise de Casa din vie Turism SRL care va fi transmisa prin e-mail. Clientul este responsabil pentru verificarea informatiilor trecute in factura/proforma, pentru a nu aparea neconcordante legate de serviciile solicitate. Efectuarea platii are valoarea unei confirmari exprese a facturii/proformei , iar eventualele solicitari ulterioare de modificare nu vor fi luate in considerare. Rezervarea se considera anulata daca nu se respecta termenul de plata mentionat pe factura/proforma. Tarifele pot fi modificate in orice moment, majorarile de tarife neafectand rezervarile deja confirmate.decat in cazul: Majorarii taxelor și impozitelor (T.V.A., taxă hotelieră, etc.) sau introducerea unor noi taxe și impozite ce va avea drept efect modificarea atât a tarifelor cât și a rezervărilor deja confirmate. Serviciile de agrement comandate, serviciile de masa comandate se vor achita in avans in momentul comenzii. Platile se efectueaza cash sau card la receptia Casei din Vie, in moneda romaneasca. CARDURI ACCEPTATE: Visa / Visa electron / Master card. Pentru clienții noștri care rezerva prin intermediul site-urilor de rezervare cu care Casa din Vie Turism SRL are contracte (Booking.com, etc), ne rezervam dreptul sa preautorizăm cardurile clienților folosind informațiile transmise de către aceste site-uri conform condițiilor de rezervare agreate intre site-urile de rezervări prin care clientul dorește sa facă rezervare pentru Casa din Vie.

PERIOADE SPECIALE
Pentru perioadele de Paste, 1 Mai, Rusalii, Sfanta Maria, Craciun, Revelion, etc, serviciile turistice conform Ofertelor Speciale, se va efectua prin plata în avans a întregii valori (100%) a pachetului turistic, în termen de 2 zile lucrătoare de la transmiterea facturii proforme emise. In caz contrar, rezervarea va fi anulata.

CONDITII GRUPURI
Casa se inchiriaza pentru grupuri de 10-12 persoane in regim de demipensiune. Mesele, degustarile de vin excursiile, neachitate in momentul comenzii,se vor achita la check-out. Nu se organizeaza petreceri. 

CHECK-IN / CHECK-OUT .
Cazarea ( check-in ) se efectueaza incepand cu ora 16.00, iar eliberarea camerelor se realizeaza pana cel tarziu la ora 11:00 a zilei urmatoare (check-out) Aceasta regula a fost instituita datorita faptului ca in intervalul orar 11:00 – 16:00 se realizeaza igienizarea camerelor. In cazul in care ajungeti la Casa din Vie inainte de orele 16:00 (dar nu mai devreme de orele 12:00) si avem camere pregatite, cazarea se poate efectua. In cazul in care doriti sa eliberati camera mai tarziu de orele 11:00, iar disponibilitatea camerelor ne permite acest lucru, se va achita la receptie o taxa suplimentara ”late check-out” dupa cum urmeaza: – pentru eliberarea camerelor in intervalul orar 11:00 – 16:00 se va plati taxa ”late check-out” reprezentand jumatate din tariful de cazare al unei camere (fara mic dejun). – pentru eliberarea camerelor mai tarziu de orele 16:00 se va plati taxa ”late check-out” reprezentand tariful de cazare al unei camere (fara mic dejun). La check-in se vor prezenta documentele de identitate (carte identitate, pasaport, certificat de nastere in cazul copiilor minori ) pentru toate persoanele ce vor beneficia de serviciile de cazare.

CONFIDENTIALITATE
Casa din vie*** folosește standarde etice înalte şi vă respectă intimitatea. Cu excepția cazurilor în care legea cere divulgarea în orice jurisdicție relevantă nu vom divulga informațiile dvs. personale unor terțe părți fără consimțământul dvs.

SIGURANTA
Desi luam toate masurile de precautie, nu ne asumam raspunderea pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate din incinta Casei din Vie (camere, spatii commune si parcare) sau in caz de daune. Casa din Vie nu este raspunzator de disparitia banilor care apartin clientilor, recomandand ferm folosirea seifului aflat la receptie. Nu ne asumam raspunderea asupra unor eventuale accidente sau traumatisme ce pot surveni in urma utilizarii in mod neadecvat a dotarilor din cadrul Casei din Vie.

OBLIGATIILE CASEI DIN VIE
Casa din Vie are obligatia de a asigura clientilor spatiul de cazare rezervat impreuna cu serviciile suplimentare la nivelul calitativ impus de legislatia in vigoare. In cazul in care, dupa inceperea sejurului, o parte importanta din serviciile turistice comandate nu este realizata, Casa din Vie are urmatoarele obligatii:

1. Sa ofere clientului alternative corespunzatoare in vederea continuarii sejurului, fara majorarea pretului, respectiv serviciile turistice oferite sa fie de aceeasi calitate si cantitate.

2. In cazul in care nu pot fi oferite clientului alternative corespunzatoare sau acesta nu le accepta din motive intemeiate, sa asigure returnarea contravalorii serviciilor neprestate.
3. Casa din vie este raspunzatoare pentru buna executare a obligatiilor fata de clienti, cu exceptia situatiei, cand neindeplinirea sau indeplinirea defectuoasa a obligatiilor asumate prin TCG se datoreaza clientului.

OBLIGATIILE TURISTILOR
Clientul are obligatia sa anunte Casa din Vie prin telefon (0040745523537) sau e-mail ( rezervari@casadinvie.ro) in cazul in care, in ziua de cazare soseste ulterior orelor 24.00, sub sanctiunea anularii rezervarii si al retinerii cu titlu de daune-interese a sumelor platite drept avans. Clientul are obligatia de a verifica la sosire lista de inventar a camerei pe care va trebui sa o predea in aceleasi conditii la plecare, in caz contrar eventualele lipsuri sau degradari ale bunurilor din camera, vor fi suportate de turist. In cazul in care la sosirea in camera lista de inventar este diferita de obiectele de inventar prezente in camera, clientul are obligatia de a informa receptia referitor la acest aspect. Este strict interzisa introducerea si folosirea in camerele Casei din Vie de aparatura electrocasnica (resou, cafetiera, storcator de fructe, fier de calcat, fierbator, etc.) Clientul este raspunzator pentru luarea la cunostinta si respectarea TCG pe intreaga durata a sederii. In incinta livingului – spatiului comun al Casei din vie, accesul este permis doar cu o tinuta decenta. Accesul in bucataria Casei din Vie este interzis. Accesul in incinta Casei din Vie sau a terasei cu alimente si bauturi din exterior este interzis.

Copii peste 14 ani sunt bineveniti in incinta Casei din Vie. 

Este interzisa folosirea prosoapelor in afara camerelor. Este interzisa parasirea livingului sau terasei cu alimente si/sau bauturi, vesela, tacamuri, etc. Este interzis excesul de băuturi, sonorizările de volum ridicat atât în interior cât și în exterior, sau la ore care deranjeaza pe ceilalti turisti cazati. Este interzisă aruncarea gunoaielor de orice fel, inclusiv mucuri de țigări, în alt loc decât coșuri de gunoi sau scrumiere, Este interzis aprinsul focurilor de orice natură.

CONDUITA SI FOLOSIREA SPATIILOR COMUNE

Casa din Vie isi rezerva dreptul de a refuza cazarea sau servirea in living a clientilor in stare de ebrietate, nepoliticosi sau turbulenti care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii hotelului sau deranjeaza alti clienti. Nu este permis consumul de alimente si bauturi din surse proprii in spatiile comune. Casa din Vie nu percepe taxa pentru accesul la internet si nu isi asuma raspunderea pentru eventualele defectiuni sau lipsei sporadice a semnalului cauzate de furnizorul de internet sau a suprautilizarii acestuia de catre turisti. Clientul este raspunzator pentru daunele provocate, din culpa sau cu intentie, celorlalti clienti sau personalului, cladirilor, mobilierului si echipamentelor Casei din Vie.

MUSAFIRII
Puteti primi musafiri sau oaspeti in camera dumneavoastra intre orele 10.00 si 19.00, fara costuri suplimentare, cu anuntarea in prealabil a personalului Casei din Vie. In cazul in care clientii primesc vizitatori in intervalul 19:00-10:00, acestia din urma vor trebui sa achite diferenta de tarif si sa se inregistreze la receptie, fara a depasi numarul maxim de persoane admise in camera.

SPATIUL DE PARCARE SI AUTOTURISMELE
Locurile de parcare sunt gratuite si nu se aloca / nu se rezerva. Desi luam toate masurile de precautie, nu ne asumam responsabilitatea in caz de furt sau de daune pe suprafata proprietatii noastre.

ANIMALE DE COMPANIE
Din pacate nu dispunem de camere dotate pentru turisti cu animale de companie. Este interzis accesul cu animale de companie in incinta Casei din Vie. Casa din Vie isi rezerva dreptul sa refuze cazarea clientilor insotiti de animale de companie sub sanctiunea anularii rezervarii si a platii unei penalitati echivalente cu intreaga valoare a serviciilor. acceasi sanctiune se aplica si in cazul in care se constata prezenta in Casa din Vie a animalelor de companie dupa efectuarea cazarii.

FUMATUL
Fumatul este interzis in incinta Casei din Vie, exceptand spatiile amenajate cu scrumiere afara pe terasa.Se va percepe o taxă de igienizare de 100 euro, pentru camerele în care s-a fumat.

NEVOI SPECIALE
Majoritatea spatiilor din Casa din Vie nu sunt accesibile persoanelor cu dizabilitati. Orice nevoie speciala trebuie anuntata in avans.

RECLAMATII
Reclamatiile privind calitatea serviciilor turistice prestate se vor face pe loc, pe toata durata sederii turistilor in Casa din Vie. Reclamatiile ulterioare incheierii sejurului nu vor fi luate in considerare. Casa din Vie se obliga sa rezolve orice reclamatie primita de la clienti in legatura cu seviciile prestate in maximum 24 de ore de la momentul formularii acesteia. Reclamatiile privind prejudiciul cauzat prin furtul, distrugerea sau deteriorarea bunurilor aduse de client in Casa din Vie trebuie aduse la cunostinta Casei din Vie in cel mult o ora de la data constatarii evenimentului.

LITIGII
Orice controversa, disputa sau reclamatie care ar putea sa apara in urma aplicarii politicii Casei din Vie, vom incerca sa o rezolvam pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Casa din Vie garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale clientilor. Datele cu caracter personal colectate cu ocazia efectuarii unei rezervari sau in vederea prestarii serviciilor de turism si alimentatie publica nu vor fi dezvaluite catre terti, cu exceptia cazurilor in care Casa din Vie trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Informatiile vor fi prelucrate in conformitate cu prevederile legale, putand fi folosite inscopuri asociate comercializarii serviciilor companiei, cum ar fi:

• Procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra.
• Oferirea de servicii.
• Facturare.
• Solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor dumneavoastra.
• Realizarea studiilor de piata si marketing.
• Contactarea dumneavoastra in legatura cu ofertele noastre.

 

MASURI SUPLIMENTARE PENTRU SANATATE SI SIGURANTA CORONAVIRUS (COVID-19)

FACILITATI DE SIGURANTA

 • Personalul urmeaza toate protocoalele de siguranta impuse de autoritățile locale
 • Dezinfectant pentru maini in unitatea de cazare si in zonele importante
 • Trusa de prim-ajutor disponibila

CURATENIE SI DEZINFECTARE

 • Se utilizează substanțe de curatenie eficiente împotriva coronavirusului
 • Lenjeria de pat, prosoapele si rufele sunt spalate conform recomandarilor autoritatilor locale
 • Unitatea de cazare este dezinfectata zilnic
 • Proprietatea este curatata cu produse de curatenie profesioniste
 • Dezinfectant pentru mâini (toate camerele)

DISTANTARE FIZICA

 • Check-in/check-out fara contact
 • Opțiune de plata fara numerar disponibila
 • Se respectă regulile de distanțare fizica

SIGURANTA BAUTURILOR SI ALIMENTELOR

 • Distantare fizica in zonele de luat masa
 • Mancarea poate fi livrata oaspeților in unitatea de cazare
 • Toata vesela, tacamurile, paharele și alte articole de masa sunt igienizate


PROTECTIA MEDIULUI
Lenjeria și prosoapele se schimbă la 2 zile de cazare sau la cererea clientului. Pentru semnalarea schimbării lenjeriei sau prosoapelor oaspeții sunt rugați să le lase pe jos, în baie.

CIUBARUL / HOT TUBE-ul
Poate fi folosit intre orele 9,00 – 21,00, cu rezervare in avans cu min 24 h. Taxa este afisata la sectiunea Camere / Facilitati Turistice si se plateste in momentul rezervarii. Este interzis un numar mai mare de 10 persoane in ciubar. Dupa aceasta ora se vor face tratamentele de intretinere; Este interzisa folosirea prosoapelor din camera la Ciubar. La receptie se elibereaza prosoape cu destinatia pentru Ciubar. Ciubarul se poate folosi in perioada iunie - septembrie, doar daca exista rezervari de min 6 persoane. In restul anului, ciubarul este inchis

Reguli:

 • Copii au access numai insotiti de un adult
 • Fumatul interzis
 • Evitati consumul de alcool
 • Urinatul / saritul in bazin interzis
 • Nu utilizati in Ciubar sau inainte de a utiliza Ciubarul: uleiuri, creme de corp, sare de baie, spumante sau alte produse ce pot afecta apa
 • Nu intrati in apa in stare de ebrietate / sub efectul substantelor halucinogene
 • Nu umblati la accesoriile Ciubarului – soba, butoane, panou control, etc
 • Nu intrati in apa cu obiecte metalice / nemetalice / sticla – bijuterii, ceasuri, pahare, sticle, etc
 • Nu intrati in ciubar mai mult de 10 persoane
 • In cazul unei defectiuni sau altor nereguli in legatura cu Ciubarul, va rugam luati legatura cu personalul adminsitrativ al Casei din Vie


DISPOZITII FINALE
Casa din vie are dreptul să modifice unilateral oricând Termenii si Conditiile Generale(TCG) Modificarea TCG va fi opozabilă clienților de la data la care le-a fost adusă la cunoștință prin orice mijloc (afișare, site www.casadinvie.ro, e-mail, etc.). Modificarea TCG nu va aduce atingere tarifelor în cazul rezervărilor deja confirmate.

Cu stima, Casa din Vie